P & O dienstverlening

Efficiënte personeelszaken zijn de drijvende motor achter een succesvolle organisatie. Werknemers zorgen immers voor de uitvoering van alle werkzaamheden. Dit personeel wilt u natuurlijk gemotiveerd en tevreden houden. Om ervoor te zorgen dat HR een geoliede machine is en blijft, is het cruciaal om de processen hierachter steeds te optimaliseren. Weet u niet goed waar te beginnen? Of loopt u tegen problemen aan? Dan ontzorgt Gesprek met personeel u graag met P&O interim dienstverlening

P&O advies en consultancy

P&O staat voor personeel & organisatie. Met onze P&O dienstverlening focussen wij ons op de processen van organisatie- en personeelsontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan begeleiding op het gebied van ICT en backoffice diensten. U zou het kunnen zien als het stukje achter het personeelsbeleid, de voorbereiding en de nazorg van HR. Waar loopt het vast? Om u hierin te kunnen ondersteunen, geven wij u eerst advies op maat. Dit doen wij door mee te lopen op de werkvloer en te inventariseren waar de problemen zitten. Met onze helikopterview zien we direct waar ruimte is voor verbetering.   

Onze aanpak op locatie

Omdat we goed op de hoogte zijn van alle actuele regels, bieden we efficiënte oplossingen. Deze voeren we vervolgens uit als onderdeel van uw organisatie. Ons doel is ontzorgen, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke taken. 

Wij werken op structurele basis, bijvoorbeeld een vast aantal uren in de week. Dit doen wij op locatie, als onderdeel van het team. 

Een greep uit onze P&O diensten:

  • Het beheren van en adviseren bij ICT diensten
  • Het beheren van en adviseren bij backoffice diensten
  • Doorlichten processen (loopt alles op rolletjes, betaalt u niet te veel, wat is het risico?)

Inschakelen P&O professional bij Gesprek met personeel

Kunnen uw personeelszaken efficiënter en heeft u het gevoel dat bepaalde zaken vastlopen? Of zijn er andere P&O-gerelateerde problemen? Neem dan contact met ons op. Wij pakken dit onderdeel graag op zodat HR zijn werk goed kan (blijven) uitvoeren. Dankzij onze jarenlange ervaring met probleemdossiers weten wij precies wat er binnen een organisatie moet veranderen voor een beter beleid. Wij geven een gepast advies én voeren dit direct uit.
 

Neem contact op

Wij slaan uw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.

Velden met een * zijn verplicht