Human Research

Personeel is het hart van een onderneming. Werknemers zijn immers de bepalende factor voor het succes van een organisatie. Daarom is het belangrijk dat alle personeelszaken goed op orde zijn én dat werknemers tevreden zijn. Hiermee voorkomt u ernstige conflicten. Is er op deze vlakken ruimte voor verbetering binnen uw organisatie? En geeft u dit het liefst uit handen? Dan ondersteunt Gesprek met personeel u graag met HR interim dienstverlening. Wie bieden u consultancy en uitvoering op locatie. 

HR advies & consultancy 

Gemotiveerd en tevreden personeel zorgt voor minder verzuim en een fijne werksfeer. Maar hoe zorgt u ervoor dat medewerkers dit ook daadwerkelijk zijn? En hoe ontwikkelt u efficiëntere personeelszaken? Als u Gesprek met personeel inschakelt voor HR ondersteuning, geven wij u eerst een uitgebreid advies. Dit doen wij door mee te lopen op de werkvloer en te inventariseren wat de problemen zijn. Met onze helikopterview zien we direct waar plaats is voor verbetering.   

Uitvoering op locatie

Na de inventarisatie is het zaak om deze punten op te pakken. Onze taak is u ontzorgen, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken. Na afstemming over het aantal uren komen we op structurele basis bij u langs om de juiste, persoonlijke begeleiding te bieden. Omdat wij u een breed aanbod aan diensten kunnen bieden, nemen wij taken op ons die u normaal gesproken aan meerdere medewerkers zou moeten uitbesteden. 

Een greep uit onze diensten:

HR uitbesteden aan Gesprek met personeel

Kunnen uw personeelszaken efficiënter en ziet u het liefst minder verzuim? Of loopt u tegen andere HR-gerelateerde problemen aan? Neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen bekijken wat voor u de juiste oplossing is. Dankzij onze jarenlange ervaring met probleemdossiers weten wij de vinger precies op de zere plek te leggen. We gaan het gesprek met personeel echt aan, met een luisterend oor, zodat het vertrouwen van elke werknemer groeit. Dit in combinatie met het toepassen van de juiste regelgeving zorgt voor de optimale werksfeer. 
 

Neem contact op

Wij slaan uw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.

Velden met een * zijn verplicht