Diensten

Bij Gesprek met personeel kunt u terecht voor het afnemen van diverse diensten op het gebied van personeelszaken. Wij maken onderscheid tussen HR dienstverlening en P&O dienstverlening. We ontzorgen leidinggevenden en werkgevers die op zoek zijn naar het inhuren van een (interim) HR of P&O professional. 

Voordelen van een goed personeelsbeleid

Personeel is het hart van een organisatie. Als uw personeelszaken op orde zijn en u hierdoor gemotiveerde én tevreden medewerkers heeft, zorgt dit voor een fijne sfeer op de werkvloer. Daarbij voorkomt dit ernstige conflicten. We zetten de voordelen van een goed personeelsbeleid voor u op een rijtje:

  • Voorkomen van conflicten
  • Minder verzuim
  • Dossiers die up-to-date zijn
  • Afspraken die goed worden vastgelegd

Waarom Gesprek met personeel?

Genoeg redenen dus om uw personeelszaken goed op orde te hebben. Kan dit binnen uw organisatie efficiënter? Of lopen bepaalde zaken vast waardoor er problemen ontstaan met werknemers? Dan staan wij u graag bij als HR of P&O professional. 

Wij bieden u persoonlijke begeleiding. Deze begeleiding begint met een inventarisatie van de problemen op locatie. Door onze jarenlange ervaring met probleemdossiers, en omdat we uiteraard goed op de hoogte zijn van de actuele regelgeving, zien wij direct wat er moet gebeuren. Vervolgens zorgen wij voor de uitvoering van deze oplossingen als onderdeel van het team. Wij vinden het heel belangrijk om werknemers een luisterend oor te bieden en om vervolgens ook met een gepaste oplossing te komen. Zo groeit het vertrouwen en komen medewerkers met meer plezier naar het werk.

Omdat wij u een breed aanbod aan diensten kunnen bieden, neemt onze professional alle taken op zich die u normaal gesproken aan meerdere medewerkers zou moeten uitbesteden. 

HR interim dienstverlening

Onze HR dienstverlening bestaat onder andere uit ziekteverzuimbeheer, contracten en ontslagbrieven opstellen en het begeleiden van lastige gesprekken, zoals een functioneringsgesprek. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor personeelszaken, zowel voor de medewerkers als voor de leidinggevende(n).

P&O interim dienstverlening

Met onze P&O dienstverlening focussen wij ons op de processen van organisatie- en personeelsontwikkeling. Zo bieden wij begeleiding op het gebied van ICT- en backoffice diensten. Ook het doorlichten van processen (loopt alles op rolletjes, betaalt u niet te veel, wat is het risico?) valt onder de kerntaken.
 

Neem contact op

Wij slaan uw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.

Velden met een * zijn verplicht