Over ons

Gesprek met personeel is opgericht door Joost Horlings. Als interim HR professional ondersteunt Joost organisaties met vastgelopen dossiers op het gebied van personeelszaken. foto van joost uit 2018

Jarenlange ervaring met probleemdossiers

Dankzij zijn jarenlange ervaring met probleemdossiers weet Joost binnen mum van tijd de vinger op de zere plek te leggen. Door mee te lopen op de werkvloer inventariseert hij wat de problemen zijn. Middels persoonlijke begeleiding zorgt Joost voor een passende aanpak. 

Joost is begonnen als HR manager na de opleiding HBO Management. Hij is tevens gediplomeerd mediator met de specialisatie arbeidsrecht. Met specifieke kennis van de Flexwet en het beheren van ziekteverzuim is Joost er voor zowel werkgevers als de werknemers binnen een organisatie. Door het gesprek met personeel echt aan te gaan, groeit het vertrouwen tussen leidinggevenden en medewerkers. 
 
Joost: “De combinatie van het omgaan met mensen, het begeleiden van gesprekken tussen leidinggevenden en personeel en het adviseren van de onderneming maakt mijn werk zo aantrekkelijk. Wat bedoelt iemand met wat hij of zij zegt en wat is de vraag áchter de vraag? Dit soort vraagstukken maken mijn werk boeiend en in deze onderliggende gedachte vind ik echte diepgang in de gesprekken die ik voer.” 

Uw HR en P&O partner

Als HR en P&O partner biedt Joost diverse services aan. Bij HR dienstverlening kunt u denken aan gespreksbegeleiding, ziekteverzuimbeheer en het opstellen van contracten en ontslagbrieven. Een andere cruciale taak is het fungeren als aanspreekpunt voor personeelszaken, zowel voor de medewerkers als voor de leidinggevenden. 

P&O dienstverlening houdt in dat de processen van organisatie- en personeelsontwikkeling worden doorgelicht en verbeterd. Hierbij kunt u denken aan ICT- en backoffice diensten. Vragen die worden gesteld zijn bijvoorbeeld of u niet te veel betaalt en of alles op rolletjes loopt. Ook wordt er kritisch gekeken naar de aanwezige risico’s. 

Gesprek met personeel in de media

Om een goede indruk te krijgen, kunt u onderstaand filmpje bekijken. In deze uitzending van Business Class wordt Joost geïnterviewd over de Flexwet.

 

Neem contact op

Wij slaan uw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.

Velden met een * zijn verplicht